Het team van Fysio Fitness Fincken

Fysiotherapie & Fysio Fitness is vanaf 1979 in Roermond gevestigd. Onze fysiotherapiepraktijk verhuisde in 2011 naar een nieuwe locatie waar wij naast de reguliere fysiotherapeutische zorg tevens persoonlijke, doelgerichte trainingsprogramma’s kunnen aanbieden. Naast aparte behandelkamers, beschikt onze praktijk ook over een ruime oefenzaal met professionele apparatuur voor fysiofitness.
team Huub Fincken

Huub Fincken

Fysiotherapeut, medische trainingstherapie en Centraal Neurologische Aandoeningen

Team Esje Rookmaker

Esje Rookmaker

Fysiotherapeut, medische trainingstherapie en manuele lymfdrainage

Team Cindy van Melis

Cindy van Melis

Fysiotherapeut, oncologie en medische trainingstherapie.

Team Ben Schmitz

Ben Schmitz

Fysiotherapeut, medische trainingstherapie, COPD, hartfalen en Claudicatioklachten.

Team Kelly Thijssen

Kelly Thijssen

Fysiotherapeut

Team Jilali Boutinkhar

Jilali Boutinkhar

Fysiotherapeut, dry needling
Team Corry Verlaan

Corry Verlaan

Administratief medewerkster

Certificeringen

Sinds 2006 is Fysiotherapie & Fysio Fitness als eerste praktijk in de regio Roermond, gecertificeerd volgens de HKZ-ISO normering. Ieder jaar voeren Het Gezonde Net en Kiwa een nieuwe auditering uit. Sinds 2011 is Fysiotherapie & Fysio Fitness eveneens HCA gecertificeerd. Twee keer per jaar vindt auditering plaats en in december 2013 behaalde de praktijk met succes de vervolgaudit. Voor u betekent dat de praktijk een vertrouwd is die volledig voldoet aan de eisen en normen die op dit moment gesteld worden. Fysiotherapie & Fysio Fitness heeft dan ook de Plus status verworven bij de zorgverzekeraars CZ, Achmea, Menzis en de Friesland.
De praktijk is onderdeel van het landelijke netwerk het Gezonde Net (HGN), de regionale netwerken Samenwerkende fysiotherapeuten Midden Limburg (SML), ClaudiocatioNet, OncoNet Zuyd en het Combined Quality Care netwerk (CQC) in samenwerking met de orthopedie van het St. Laurentius ziekenhuis te Roermond.